Oriol Fernández guanya el Campionat de Catalunya amb la UE Castelldefels


  • Comparteix:

Oriol Fernández a Can Rosés

Oriol Fernández a Can Rosés

El santcugatenc Oriol Fernández guanya el Campionat de Catalunya de Primera Catalana de futbol amb el Castelldefels després de superar (1-0) el Vilassar de Mar en partit disputat aquest diumenge a Rubí. Fernández ha aconseguit aquest títol juntament amb l'ascens a Tercera Divisió.

En la primera temporada com amateur, Oriol Fernández ha anotat set gols al grup 2 de Primera Catalana. Ha estat un curs en què els del Baix Llobregat han quedat campions i han tornat a Tercera Divisió, just un any després d'haver baixat. Tot i ser la primera temporada com amateur i l'exigència de la Primera Catalana, Fernández en fa un balanç positiu.

Oriol Fernández

Estic content per la temporada i per l'ascens. És satisfactori guanyar aquest títol en una temporada notable per a mi, en el meu debut com amateur.


Un cop acabada la temporada, resta saber en quin equip jugarà la següent Oriol Fernández. El jugador pertany a la UE Sant Andreu i aquesta campanya ha jugat com a cedit en el conjunt de Castelldefels. Fernández creu que encara és molt aviat per saber on jugarà la següent temporada.

Oriol Fernández

Estic a l'espera del que em diguin tant la UE Sant Andreu i la UE Castelldefels, però acabem de finalitzar la temporada i ja veurem què passa.


Format a les categories inferiors del Sant Cugat Esport, Oriol Fernández va arribar a debutar a Segona Divisió B la temporada passada amb la UE Sant Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.