El Sant Cugat Esport femení manté les expectatives d'ascens després de sis jornades


  • Comparteix:

Tono Cadevall, entrenador del SantCu

Tono Cadevall, entrenador del SantCu

El Sant Cugat Esport femení fa bones les previsions i manté un ritme que l'apropa a l'ascens a Preferent. Les de Tono Cadevall han guanyat cinc dels sis partits que han disputat al grup 1 de Primera Catalana, i només registren una derrota, al camp del sisè classificat, el Martinenc. Els altres equips de la ciutat que militen a aquesta categoria però que ho fan al grup 2, el Sant Cugat Esport B i el Mira-sol Baco, són setè i novè respectivament de la seva lliga.

Cadevall ja va avisar en el seu retorn a la banqueta del SantCu femení que l'objectiu era l'ascens i de moment només ha tingut una taca en un expedient quasi impecable. Només el Riudoms, que lidera el grup 1 de Primera Catalana amb un ple de triomfs, ha assolit uns registres millors, i les santcugatenques han de rebre el seu rival directe d'aquí a quatre jornades. Tots dos equips han mostrat contundència en les seves victòries, si bé les del Baix Camp ostenten uns números de vertigen: 32 gols i només tres en contra.

Pel que fa al grup 2, l'inici dels dos conjunts santcugatencs que hi participen és més discret, tot i que els seus objectius no passen per ser entre els primers classificats. El segon equip del SantCu ha sumat tantes victòries com derrotes, tres, i és setè, mentre que el sènior femení del Mira-sol Baco, entitat que ha estrenat categoria a Primera Catalana aquest curs, encara no ha encadenat dos resultats iguals: en sis jornades acumula dos triomfs, dos empats i dues derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.