El FS Sant Cugat rep el Sant Joan de Vilassar, un rival directe a la recerca de la regularitat


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'estan mostrant molt irregulars

Els santcugatencs s'estan mostrant molt irregulars

El Futbol Sala Sant Cugat rep el Sant Joan de Vilassar a la sisena jornada del grup 1 de Tercera Divisió aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda. Des del començament del campionat, els vermell-i-negres no han pogut trobar la regularitat i han encadenat victòries i derrotes, tant a casa com a fora.

Quan semblava que començaria una dinàmica positiva, amb la victòria a la pista el Jamones Centelles ara fa dues jornades, els santcugatencs van ensopegar la jornada passada contra el Vacarisses, tot i ser un partit molt igualat que es va decidir en els darrers minuts a favor dels visitants.

Va ser un matx en què, tot i no acompanyar el resultat, els vermell-i-negres van mostrar un bon joc que esperen traduir en bons resultats. El rival, el Sant Joan de Vilassar, suma els mateixos punts fruit de dues victòries. Però els del Maresme s'estan mostrant com un equip molt irregular, que proposa partit molt igualats i amb marcadors ajustats, tret de la derrota contra el Mataró.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lloa la feina dels seus jugadors en les darreres jornades, malgrat a vegades els resultats no siguin positius.

Jaime Martínez

Nosaltres seguim amb la mateixa línia de treball. Ens els partits hi ha moments que no controles i que s'escapen els punts i intentarem controlar això.


Per al matx contra el Sant Joan de Vilassar els santcugatencs tenen la baixa segura de Dani Chueca i Sergi Pros i els dubtes d'Oscar Rosell, Adrià Peirò i Bernat Batllori. Dos jugadors del juvenil, Josep Puig i Ignacio Solera, completaran la convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.