Olímpyc Floresta i FS Ripollet protagonitzen el duel de necessitats del grup 3 de Segona B


  • Comparteix:

Els florestans esperen guanyar amb el suport del seu públic

Els florestans esperen guanyar amb el suport del seu públic

Un Olímpyc Floresta necessitat de punts rep la visita del FS Ripollet a la setena jornada del grup 3 de Segona B. Els florestans no guanyen des de la primera jornada i acumulen tres derrotes consecutives amb equips de la part alta. Els visitants estan amb tres punts a la classificació amb un sol triomf. Florestans i ripollencs es veuran les cares a les sis de la tarda al pavelló Municipal de la Floresta.

El partit contra el Ripollet és una veritable prova de foc per als de Gerard Casas, que té les baixes segures per lesió de Manel Rion i Oriol Romero, i el dubte de David Oliva. Després d'una sèrie de mals resultats, els florestans necessiten guanyar i més contra un rival directe a la classificació. Els blau-i-blancs han plantejat els partits contra els equips grans amb una forta defensa i intentant aprofitar contraatacs i els errors dels rivals. Ara, contra un equip de la seva lliga, han de continuar amb la pressió alta sobre els rivals i intentar ser protagonistes del joc, com comenta l'entrenador de l'Olímpyc, Gerard Casas.

Gerard Casas

Contra rivals superiors hem prioritzat la defensa, però aquest dissabte intentarem fer una pressió alta i tenir la pilota més que ells.


El rival, tret de la sorprenent golejada davant el Bellsport (8-1), ha caigut derrotats en els altres cinc partits i s'ha situat penúltims a la classificació amb tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.