El Can Vidalet no dóna peu a la sorpresa del Junior

Imatge d'aquesta temporada

El Junior cau golejat (0-4) davant el líder de la categoria, el Can Vidalet, a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els visitants s'han avançat en la primera arribada i han imposat el seu joc sobretot a partir del segon gol a la segona part. Els santcugatencs han tingut bones oportunitats però no han estat encertats de cara a porteria i finalment el Can Vidalet ha sentenciat amb el tercer i quart gol en els útlims minuts. El Junior veu truncada una ratxa de set partits sense perdre i cau a la quarta plaça de la taula.

El matiner gol de Marc Pecellín ha fet trontollar aviat l'equip santcugatenc. Només havien passat cinc minuts i els locals ja perdien davant un conjunt que continua amb pas ferm aquesta temporada. S'ha arribat al descans amb zero a un a favor del Can Vidalet i el tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, ha fet tres canvis de cop a la mitja part per revolucionar el partit i guanyar desequilibri ofensiu.

Els santcugatencs han tingut bones opcions per aconseguir la igualada, però Cabanillas ha fet el segon gol dels visitants, tot just al minut deu de la represa. L'intent de remuntada es complicava per moments i el Junior ha seguit lluitant sense encert. Ja a les acaballes del matx, els visitants han sentenciat amb dos gols de Sergi Seres que certificaven la derrota contundent dels blau-i-negres.

El tècnic del Junior, Hans Schönöfer, es mostra resignat davant l'acumulació d'adversitats que han enfonsat el seu equip.

Hans Schönhöfer

Alguns jugadors no van estar al nivell, sobretot els més joves. Ells van estar molt encertats, van xutar cinc vegades i van fer quatre gols. Hem de minimitzar el cop i no fer-ne sang.

Dissabte que ve, els santcugatencs visiten el camp de l'Atlètic Prat Delta, conjunt de la part baixa de la classificació.