El Junior estrena l'any amb victòria davant el Martorell gràcies a un bon segon temps

El golejador Abu Rafiu, protagonista amb tres dianes  / Font: Xavier Riera

El golejador Abu Rafiu, protagonista amb tres dianes / Font: Xavier Riera

El Junior comença el 2017 amb victòria després de superar el Martorell (4-2) a la setzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han anat de menys a més en un bon segon temps on haurien pogut golejar si no fos per les imprecisions. El conjunt de Hans Schönöfer, liderat per un endollat Abu Rafiu que ha fet un hat trick, es retroba amb el triomf després de tres jornades i es col·loca tercer a 10 punts del segon classificat, l'Unificación Bellvitge.

Jornada rere jornada, els equips del grup 3 de Segona Catalana, en vista del futbol associatiu que proposa el Junior, surten a buscar els de Hans Schönöfer ben amunt per impedir la sortida de pilota blau-i-negra. El Martorell, d'acord amb aquesta dinàmica, ha estat el protagonista de l'inici del matx per davant d'un Junior angoixat en fase de creació i sobrepassat al mig del camp, orfe per culpa de la sensible baixa de Sergi Venegas.

El bon començament visitant ha quedat palès amb el primer gol martorellenc, obra d'Albert Serrats, que ha aprofitat una tova actuació dels defenses santcugatencs. Sense timó al mig del camp que aportés control, el Junior ha optat per disputar l'intercanvi de cops als visitants amb dos puntes de referència i només tres minuts més tard Abu Rafiu ha pentinat una centrada des de la banda esquerra per empatar el partit.

El gol ha estat balsàmic per als de Sant Cugat, que s'han trobat més còmodes tot i la insistent pressió del Martorell. La tempesta frenètica de contraatacs ha deixat dos gols més, un per cada equip, abans del descans. El primer ha dut de nou el segell d'Abu Rafiu, que ha pescat un xut enverinat de Xavier Mallol per marcar el segon gol del Junior. Ara bé, l'avantatge santcugatenc ha durat ben poc perquè Eric Arevalo ha posat les taules en el marcador en una bona jugada individual que ha deixat sense arguments els defenses blau-i-negres.

A la represa, però, el Junior s'ha imposat amb contundència al Martorell en joc. Tot i això, el gol ha trigat a arribar per culpa de les imprecisions d'una davantera santcugatenca que ha signat errades garrafals a porteria buida. Un sempre complidor Abu Rafiu ha tornat a aparèixer i ha tret les castanyes del foc en el minut 73 per certificar el seu triplet. Ja a les acaballes del partit, Marc-Juan Torres ha tancat el marcador amb un fortíssim xut des de tres quarts per treure les teranyines de l'escaire.

El tècnic santcugatenc, Hans Schönhöfer, analitza el bon paper de la segona meitat i celebra el triomf després de l'aturada nadalenca.

Hans Schönhöfer

A la segona part hem estat superiors i podíem haver marcat més gols. Faig un balanç positiu després de dues setmanes de descans.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el Montserrat Igualada, el sisè classificat.