El Junior pateix un malson a l'últim quart d'hora de partit i cau al camp de l'Espluguenc

Abu Rafiu, jugador del Junior / Font: Xavi Riera

El Junior perd al camp de l'Espluguenc (2-1) a la jornada 22 del grup 3 de Segona Catalana després d'uns últims 20 minuts de partit de malson. Bartumeus ha avançat els blau-i-negres abans del quart d'hora de joc i els de Hans Schönhöfer han mantingut el domini fins que al minut 74 Manuel Doctor ha empatat per als locals i a tres minuts per al final del temps reglamentari José Antonio González ha anotat el gol del triomf espluguenc. Els blau-i-negres es mantenen amb 31 punts a la zona mitja de la taula.

El Junior continua negat de cara a porteria, fet que el penalitza constantment les darreres jornades. Aquest dissabte no ha estat una excepció i els blau-i-negres han caigut derrotats al camp de l'Espluguenc. Els santcugatencs s'han avançat al minut 13 gràcies a David Bartumeus. El domini blau-i-negre s'ha transformat en diversos u contra u davant del porter que no s'han materialitzat.

A la represa, el Junior ha continuat amb el domini, però sense sort de cara a porteria. Dues jugades aïllades de l'Espluguenc han servit per remuntar el matx en el darrer quart d'hora. El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, destaca la falta d'encert de cara a gol.

Hans Schonhopher

La falta de qualitat en la definició ens està penalitzant molt. No obtenim premi per tot l'esforç que fa l'equip.

El Junior ocupa la novena plaça amb 31 punts i juga d'aquí a 15 dies davant el Vilafranca, desè amb un punt menys.