El Junior es vol refer de la patacada al camp del líder i retrobar-se amb el triomf davant l'Atlètic Prat Delta


  • Comparteix:

Els santcugatencs són sisens amb 44 punts / Font: Xavier Riera

Els santcugatencs són sisens amb 44 punts / Font: Xavier Riera

El Junior busca un triomf a casa davant l'Atlètic Prat Delta, el novè classificat, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda en partit corresponent a la trentena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de Hans Schönhöfer vol refer-se de la desfeta al camp del líder, el Can Vidalet, i continuar amb la bona dinàmica de resultats que acumulava abans de la passada jornada.

Amb la permanència a la butxaca i sense possibilitats d'ascens, el Junior ja no s'hi juga res quan falten cinc jornades de competició i viu en zona de ningú. Els blau-i-negres, que van començar el curs lluitant per les places de la part alta de la taula, es van diluir a la meitat de la temporada fins a caure a la zona tranquil·la, en sisena posició. Tot i perdre el tren cap a Primera Catalana, l'equip de Schönhöfer no vol desistir i buscarà un ple de victòries que el permeti posar les primeres pedres de cara a la temporada que ve.

L'Atlètic Prat Delta arriba a Sant Cugat en una situació similar als locals. L'equip pratenc és novè a només quatre punts del Junior i, un cop assoleixi la permanència, posarà el punt final al curs. Els del Prat del Llobregat ja saben el que es perdre davant el Junior, que es va imposar per la mínima a l'anada, i volen pagar amb la mateixa moneda per aconseguir un triomf amb sabor a salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.