El matx entre el femení del SantCu i la FE Hospitalet se suspèn per falta de jugadores riberenques


  • Comparteix:

Les jugadores del SantCu i les tres del FE Hospitalet en el moment de fer revisió de fitxes amb l'àrbitre

Les jugadores del SantCu i les tres del FE Hospitalet en el moment de fer revisió de fitxes amb l'àrbitre

El femení del Sant Cugat Esport haurà d'esperar a la setmana que ve a Sant Boi per certificar l'ascens de categoria. Les de Tono Cadevall no han pogut jugar el matx contra la Fundació Esportiva Hospitalet perquè les riberenques s'han presentat només amb tres jugadores. El conjunt de l'Hospitalet ha al·legat moltes baixes per lesió i per motius laborals, tot i que també han explicat la coincidència d'aquest partit amb el del sènior B, que lluita per salvar la categoria en el grup 2 de Primera Divisió, i que s'ha reforçat amb jugadores de l'A.

El femení del Sant Cugat Esport va comunicar dins dels terminis establerts per la Federació Catalana de Futbol que canviava la data del partit a dissabte a les sis de la tarda. Un fet que trastocava els plans de la Fundació Esportiva Hospitalet ja que el seu segon equip jugava a les setun matx crucial. Davant de la falta de jugadores, la directiva riberenca ha prioritzat el partit del B a casa contra la Planada, en què es juguen la permanència, que no pas el matx del primer equip davant el Sant Cugat Esport.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, creu que la Fundació Esportiva Hospitalet ha preferit reforçar el B.

Tono Cadevall

Un equip que no té jugadores suficients per jugar el partit. Han preferit reforçar el sènior B, què es juga la permanència. És complicat en el futbol femení tenir jugadores, però s'ha de planificar bé la temporada.


El president de la Fundació Esportiva Hospitalet, Guillermo Río, ha acompanyat les seves tres jugadores a la ZEM Jaume Tubau i ha explicat la seva versió dels fets.

Guillermo Rio

Ens van canviar l'hora del partit i ens ha trastocat els plans. Nosaltres mirem per l'A i el B, avui el primer equip no té suficients jugadores i el B es juga la permanència.


Tot i no jugar, les santcugatenques han hagut de passar revisió de fitxes per part de l'àrbitre i ara hauran d'esperar a la resolució del Comitè de Competició aquest dimecres per saber si li donen el partit per guanyat o bé han de disputar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.