Toni Polidano vol donar continuïtat al projecte del SantCu femení però assegura que vindran reforços


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador del femení del Sant Cugat FC, Toni Polidano, vol donar continuïtat al projecte de Tono Cadevall de la temporada passada però assegura que hi haurà un o dos reforços per línia.

El bloc de jugadores del Sant Cugat FC que ha aconseguit l'ascens a Preferent després de tres temporades perseguint-lo continuarà a les files de l'equip la temporada que ve. Més enllà de les arribades, el tècnic ha assegurat que l'equip seguirà jugant un futbol molt similar al que han practicat fins ara. Polidano ha explicat que el futbol de posició de les santcugatenques li agrada molt i només vol afegir-hi alguna modificació amb l'objectiu de reforçar la competitivitat de l'equip. De moment, però, ha afirmat que l'objectiu de l'equip de cara a la temporada que ve és consolidar-se a la categoria.

Toni Polidano

L'objectiu és mantenir-se. Volem consolidar-nos en aquesta categoria.


L'entrenador, a més, s'ha mostrat molt satisfet amb l'acollida del club i de la plantilla, i ha assegurat que qualsevol de les arribades haurà d'anar en sintonia amb el grup humà de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.