El Valldoreix FC encaixa la primera derrota del curs però segueix líder del grup 11 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Valldoreix, líder / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix, líder / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix Futbol Club lidera el grup 11 de Tercera Catalana amb 22 punts tot i haver sumat la primera derrota del curs la jornada anterior. L'equip de José Ángel Vargas ha guanyat set partits dels nou que ha disputat, n'ha empatat un i n'ha perdut l'altre, precisament el del cap de setmana passat i al camp del seu immediat perseguidor, el Santa Eulàlia, segon i ara un punt per darrere dels valldoreixencs. Vargas insta a 'gaudir del moment' i apel·la a la unitat del grup com la clau del bon rendiment.

Sis victòries en els sis primers partits van ser la carta de presentació del Valldoreix FC en aquest curs al grup 11 de Tercera Catalana, un líder sòlid que només va perdre els primers punts a la jornada 7 al camp el Celtic, tercer. Els de Vargas, de fet, només han deixat de sumar contra el tercer i el segon, i tots dos partits han estat lluny del seu camp. Una força que, segons el tècnic del Valldoreix, rau en la seva unió.

Pel que fa els objectius del curs, Vargas reconeix que el seu conjunt ha de ser a la part de dalt de la classificació, però a l'hora de parlar d'ascens a Segona Catalana l'entrenador apel·la a 'gaudir del moment' i recorda que, quan avanci la temporada, els rivals de baix seran tant complicats com els de dalt.

José Ángel Vargas

S'ha d'intentar ser a la zona de dalt i gaudir, aquest ha de ser el nostre principal objectiu. Cal intentar ser líder el màxim de jornades.


Els verd-i-blancs tornen a jugar com a local aquest cap de setmana davant el vuitè, el Carmelo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.