El SantCu necessita l'ajuda de la Jaume Tubau per puntuar aquest dissabte contra la Montañesa


  • Comparteix:

El SantCu ve d'un empat i una derrota que li han impedit allunyar-se del descens

El SantCu ve d'un empat i una derrota que li han impedit allunyar-se del descens

El Sant Cugat Futbol Club rep aquest dissabte a les sis de la tarda la Montañesa amb l'objectiu de recuperar el camí del triomf davant un conjunt de la part alta de la taula. El SantCu s'ha de fer fort com a local i necessita punts de manera urgent per allunyar-se de la zona de descens del grup 1 de Primera Catalana. Després d'onze jornades, els de Lluís Macià sumen 11 punts, només dos per sobre del penúltim, mentre que els de Nou Barris són cinquens amb 18 punts.

El SantCu ha iniciat la lliga amb una gran irregularitat però com a local s'ha mostrat molt més sòlid que a domicili: a casa ha sumat 8 dels 15 punts possibles. La força de la Jaume Tubau serà més necessària que mai per deixar enrere l'entrebanc de la setmana passada, en què els vermell-i-negres van caure a Sabadell i puntuar davant una Montañesa que fa tres jornades que no perd.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.