El femení del SantCu vol tornar a guanyar i s'omple de coratge per retar el líder invicte del grup


  • Comparteix:

Les santcugatenques són dels equips menys golejadors del grup i només han marcat 14 dianes

Les santcugatenques són dels equips menys golejadors del grup i només han marcat 14 dianes

El femení del Sant Cugat FC visita el camp del líder, el Sant Pere Pescador, aquest diumenge a les quatre de la tarda. Les vermell-i-negres volen trencar amb la mala ratxa i retrobar-se amb el triomf després de dues jornades sense guanyar al camp d'un equip que encara no coneix la derrota. El conjunt entrenat per Toni Polidano ocupa la quarta plaça del grup 1 de Preferent de futbol amb 18 punts.

El SantCu no arriba a la cita d'aquest cap de setmana en les millors condicions. La visita al camp de l'equip més en forma del grup ve marcada per les dues ensopegades en les darreres jornades. Una derrota a domicili al camp de l'Atlètic Vilafranca i l'empat a casa contra el cuer, el Planadeu, deixen al descobert les mancances de cara a porteria de les de Polidano.

El Sant Pere Pescador s'està postulant com el clar favorit a l'ascens després de 10 jornades invicte. Les locals només han relliscat en tres partits i sempre ha estat en forma d'empat. A més, l'equip és amb molta diferència el més golejador del grup i acumula un total de 51 gols a favor, molt lluny del segon, el Molins de Rei, que n'ha fet 27.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.