Un Sant Cugat FC amb urgències necessita un bàlsam en forma de victòria davant l'AEM


  • Comparteix:

La capitana Lídia Rubio ha fet tres gols aquesta temporada

La capitana Lídia Rubio ha fet tres gols aquesta temporada

El femení del Sant Cugat FC busca un triomf balsàmic davant l'AEM, el setè, aquest diumenge a les quatre de la tarda a la 15a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les santcugatenques s'encomanen a la ZEM Jaume Tubau per trencar una mala dinàmica de sis jornades sense guanyar. L'equip de Toni Polidano segueix en caiguda lliure a la classificació i ocupa la vuitena plaça amb 16 punts.

El gran debut del SantCu a Preferent ha quedat aigualit per culpa d'una pèssima dinàmica de resultats. En les últimes sis jornades les santcugatenques han empatat dos partits i n'han perdut quatre, una ratxa que les ha allunyat de la part capdavantera de la taula.

Les de Polidano s'aferren al factor camp i provaran de capgirar la situació amb una victòria davant un rival directe, l'AEM. Les lleidatanes tenen els mateixos punts que l'equip local però arriben a la cita després d'un triomf meritori davant el Pontenc, el sisè. L'equip vol aprofitar els dubtes de les santcugatenques per esgarrapar un resultat positiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.