El femení del Sant Cugat FC rescata un punt contra la Fundació Atlètic Vilafranca

El femení del Sant Cugat FC empata (1-1) davant el Fundació Atlètic Vilafranca a la jornada 24 de Preferent. Amb el partit controlat, una falta d'entesa entre la portera i la defensa santcugatenca ha propiciat el gol de les de Vilafranca, però deu minuts abans del final Alexandra Palencia ha fet l'empat que manté invictes a les vermell-i-negres les quatre darreres jornades.

La primera part no ha tingut gaires ocasions per cap dels dos equips. Les santcugatenques ha posat el control del joc i han buscat sortir des de darrera jugant la bola. La millor ocasió del primer temps ha arribat després d'una pilota perduda per la portera del Vilafranca que no ha sabut materialitzar en gol l'equip vermell-i-negre.

En el segon temps la dinàmica ha estat la mateixa. Però tot ha canviat quan una falta d'entesa entre la portera santcugatenca i la seva defensa ho ha aprofitat Laia Garcia per fer el primer en el minut 68. Potser massa premi per a l'equip visitant, que gairebé no havia inquietat la porteria santcugatenca. Però les de Toni Polidano han apretat les dents i una bona passada a l'espai l'ha aprofitat Alexandra Palencia per superar Aina Ràfols i posar l'empat en el marcador. Tampoc és que les santcugatenques hàgin tingut moltes ocasions de gol, però l'empat és potser el resultat més just als mèrits dels dos equips.

El tècnic del Sant Cugat FC, Toni Polidano, creu que el punt és bo per l'entitat del rival, però que potser mereixien més.

Toni Polidano

L'empat contra el cinquè és positiu, però veient el partit, crec que hem estat superiors i hem controlat, tot i que ens ha faltat superioritat.

Les vermell-i-negres sumen 28 punts i la propera jornada, després de les vacances de Setmana Santa, visiten l'Escola de Futbol Planadeu, cuer amb 17 punts.