L'Atlètic Junior debuta a casa amb un empat sense gols contra l'Espluguenc


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior ha empatat amb l'Espluguenc

L'Atlètic Junior ha empatat amb l'Espluguenc

L'Atlètic Junior ha empatat (0-0) amb l'Espluguenc a la segona jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. El matx ha estat marcat pel domini de la possessió dels santcugatencs, però sense ocasions de gol. Els d'Esplugues han gaudit de les millors accions de perill. Els blau-i-negres sumen quatre punts, sense perdre cap matx.

L'Atlètic Junior ha començat a rodar a Sant Cugat el nou projecte en la segona jornada del grup 3 de la Segona Catalana després de l'estrena victoriosa de la passada jornada a Begues. Els de Jordi López no han pogut perforar la porteria de l'Espluguenc, un equip sòlid i molt ordenat que ha gaudit de les millors ocasions.

A l'inici del partit han estat els locals els qui han dominat la possessió però no han estat capaços de traduir-la en perill. L'Espluguenc se sentia còmode amb el guió del partit i ha gaudit de la millor ocasió de la primera meitat amb un xut de Marc Raposo on Ian Mosquera ha tapat molt bé els espais, evitant que els espluguencs s'avancessin.

Poc després, l'afició local ha protestat una acció del porter visitant que ha xocat amb els punys al cap del central Pablo Alonso i l'àrbitre no ha xiulat penal, sinó falta al porter.

Els primers 45 minuts no han tingut gaire més història. Durant la segona part, tots dos equips han volgut la victòria però no han arriscat en excés, guardant les esquenes per no deixar escapar un punt que finalment no ha estat dolent per cap dels dos. L'Atlètic Junior només ha creat perill en ocasions a pilota aturada, especialment en els centres laterals on el porter visitant, Alberto González, arriscava més del compte.

Els jugadors locals han protestat una acció on el seu davanter Ruy Gama encarava al porter i ha estat objecte d'una falta que l'àrbitre només ha castigat amb groga. El llançament per part de Carlos Esteban ha estat molt tou i l'ha aturat sense problemes Alberto. L'Espluguenc ha gaudit d'una falta molt ben llençada que ha aturat amb una gran estirada per part de Mosquera. Al final, empat sense gols que deixa als dos equips empatats amb 4 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.