El Valldoreix cau davant el Montcada i continua en zona de descens


  • Comparteix:

El Valldoreix s'ha vist superat pel Montcada

El Valldoreix s'ha vist superat pel Montcada

El Valldoreix FC ha encadenat la tercera derrota consecutiva al grup 2 de la Segona Catalana després de perdre (1-3) davant el Montcada a la jornada 10 del campionat de lliga. Els verd-i-blancs han anat sempre a remolc del marcador davant un conjunt montcadenc que ocupa la segona plça. Els de Jose Vargas ocupen la quinzena posició amb vuits punts i en zona de descens.

El Valldoreix ha iniciat amb mal peu el partit i ha vist com el visitant Rafael González ha fet el 0 a 1 al minut 20. Amb aquest petit avantatge s'ha arribat al descans. A la represa, Marc Alegret en pròpia porteria ha eixamplat la diferència per als visitants al minut 61. Un minut més tard, Carlos Vidal ha marcat el 0 a 3. Gabriel Torres ha retallat distàncies per als valldoreixencs de penal.

Els de Jose Vargas afronten aquest dissabte un matx vital per a la permanència al camp del CP Sarrià, tretzè amb 10 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.