El Valldoreix FC surt victoriós d'un partit boig davant el Young Talent

Imatge dels jugadors abans del partit / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC guanya el Young Talent (4-2) i s'allunya parcialment de la zona de descens al grup 2 de la Segona Catalana. Els de Jose Vargas, a més, avancen a un rival directe i escalen fins a la desena posició amb 18 punts i un balanç de cinc victòries, tres empats i set derrotes. Els valldoreixencs visitaran a la propera jornada, l'última abans de l'aturada de Nadal, el Sant Andreu Atlètic, equip de la mitja taula que es troba a dos punts per sota dels verd-i-blancs.

El partit s'ha posat en contra dels locals ben aviat. Al minut 12, el Young Talent s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol des del mig del camp, obra d'Alberto López. Els valldoreixencs, però, no s'han arronsat, i al minut 28 Mario ha firmat les taules amb un gol després d'un rebot a l'àrea rival. Amb el resultat d'1 a 1 han marxat els dos equips al vestidor.

A la represa l'equip de Jose Vargas ha anat per feina, i Jacobo només ha necessitat 10 minuts per fer avançar-se en el marcador amb una excel·lent vaselina. Després del gol, el partit ha embogit. Josue ha fet el 2 a 2 al minut 71, però Jan ha acabat amb l'alegria visitant dos minuts més tard. Ja al 87, Víctor ha sentenciat el partit.

El tècnic de l'equip valldoreixenc, Jose Vargas, ha destacat la importància d'haver guanyat el partit davant un rival directe.

Jose Vargas

Sabíem que era un partit complicat contra un rival directe. Era un partit de sis punts, perquè si guanyaven ens avançaven.