Un SantCu gris es veu superat per un efectiu Rubí en el darrer matx de l'any

Naoufal, en un partit d'aquesta temporada amb el Sant Cugat

El Sant Cugat FC perd (3-0) al camp del Rubí a la penúltima jornada del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Un gol matiner dels locals al minut 4 i dos més al segon temps han sentenciat un SantCu que s'ha vist superat per un Rubí més directe i efectiu a nivell ofensiu. Els vermell-i-negres tanquen l'any en desena plaça amb 21 punts, cinc per sobre de la zona de descens.

El SantCu ha encaixat la derrota més abultada d'aquesta temporada i per primera vegada encaixa tres gols en aquesta campanya. Els homes de Joan Garcia s'han vist superats per un ràpid contraatac de Sergi Estrada en el minut quatre del partit. A partir d'aquest instant el SantCu ha tingut el domini i la possessió de la pilota amb dferents arribades de Pablo. La sort no ha estat del bàndol vermell-i-negre en diferentes rematades.

A la represa, el SantCu s'ha vist superat per un Rubí que ha esperat per sortir al contraatac. Vicente Bermudez en un còrner mal defensat pels vermell-i-negres ha fet el segon i novament Bermúdez ha fet el tercer en una jugada ben trenada dels rubinencs.

Derrota contundent dels santcugatencs que tornaran a la competició el 12 de gener quan rebran el Girona C, líder del grup.

Naoufal

En la primera part hem entrat bé però ells s'han trobat amb el gol molt aviat. Hem creat ocasions i però no les hem sabut ficar. També ens ha faltat l'actitud que hem tingut en altres partits