Quinze minuts fatídics condemnen un Atlètic Junior que no mostra la seva millor cara

L'equip blau-i-negre encaixa tres gols a la primera meitat i perd el duel directe davant la Joventut Ribetana

L'Atlètic Junior paga molt cara la seva feblesa defensiva la primera mitja hora de partit i cau a casa (1-3) davant una Joventut Ribetana a l'alça que encadena la desena jornada consecutiva sense perdre. Els blau-i-negres han vist com el partit se'ls hi escapava en 15 minuts on els de Sant Pere de Ribes han estat letals gràcies a un joc directe per les bandes i la falta de contundència dels defenses locals. Amb aquesta derrota, l'Atlètic Junior manté la tercera plaça amb 37 punts, però veu com els dos primers classificats comencen a obrir una escletxa de punts al grup 3 de Segona Catalana.

Els de Jordi López han començat el partit portant la iniciativa i generant les primeres ocasions. Un parell de pilotes penjades a l'àrea i una jugada de Ruy Gama per la banda han incomodat la defensa visitant, que no ha tingut problemes per contrarestar les accions ofensives rivals. A mesura que han passat els minuts, la Joventut Ribetana s'ha anat sentint més còmoda al camp, i al minut 14, ha aprofitat un mal refús de la defensa perquè Edgar Doblas inaugurés el marcador amb una gran definició. L'onada ofensiva dels de Sant Pere de Ribes no ha afluixat, i vuit minuts després, Carlos Henarejos ha ampliat les distàncies amb xut creuat impossible pel porter.

L'Atlètic Junior ha intentat reaccionar, però només Ruy Gama ha fet intervenir al porter amb dos xuts tímids. La galleda d'aigua freda, però, no ha trigat a arribar. Sis minuts després del 0 a 2, Edgar Doblas ha aconseguit el seu doblet una vegada més aprofitant la fragilitat defensiva de l'equip.

A la segona meitat, els blau-i-negres han posat una marxa més, però el gol no ha arribat. La Joventut Ribetana ha aprofitat la passa endavant que ha fet el Junior, i hauria pogut fer el 0 4 si no fos perquè l'àrbitre l'ha invalidat per fora de joc. No ha estat fins al minut 77 que David Escario ha aconseguit fer l'1 a 3. A partir del gol, els santcugatencs s'han bolcat a l'atac i han donat mostres del joc que els han portat a estar a la part alta de la classificació. David Bartumeus ha estat a punt de fer el 2 a 3 pocs minuts després, però la defensa visitant l'ha salvat sota pals. Les ocasions s'han succeït una darrera l'altra, però el marcador, finalment, no s'ha mogut.

L'entrenador de l'Altètic Junior, Jordi López, ha explicat a Cugat.cat que l'equip 'no ha competit a la primera meitat' i que l'equip està 'decebut'. A la propera jornada, els blau-i-negres visiten el camp del Molins de Rei, equip de la part mitjana de la taula.

Jordi López

La sensació és que a la primera part no hem competit. No hem sortit i estem bastant decebuts. Només queda treballar i aixecar els ànims.