La 6a edició del torneig solidari Fundación Vicente Ferrer arriba aquest cap de setmana

La jornada, organitzada pel Sant Cugat FC, servirà per recaptar fons pel Campus Índia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

La cara més solidària del Sant Cugat FC torna aquest divendres amb la 6a edició del Torneig Solidari Futbol 7 Fundación Vicente Ferrer per recaptar fons per al Campus Sant Cugat-Índia. Per primera vegada, el torneig se celebrarà en dos dies, l'1 i 2 de març, amb una fase prèvia i una fase final. El campionat es divideix en les categories prebenjamí, benjamí i aleví amb un cartell de luxe amb el Barça, l'Espanyol i dos conjunts japonesos entre d'altres equips destacats. La recaptació de les inscripcions es destinen íntegrament per al Campus Sant Cugat-Índia.

El torneig viu una de les novetats més destacades en aquesta edició amb la fase prèvia que es disputarà a la ZEM Jaume Tubau de sis de la tarda a deu de la nit. 6 conjunts lluitaran per accedir a la fase final i on els campions de cada grup jugaran la fase final de dissabte. Una fase final que es dividirà entre la ZEM de la Guinardera i la ZEM Jaume Tubau. Les finals de les categories benjamí, aleví i prebenjamí seran a partir de les set de la tarda.

La recaptació de la darrera edició va ser de 6.000 euros i enguany la intenció és superar aquesta xifra amb la creació de la fase prèvia. L'organitzador de la cita Joel Bravo ha explicat a Cugat.cat que esperen que aquesta 6a edició sigui 'tot un èxit'.


Joel Bravo

Aprofitarem aquesta setmana per acabar de preprar-ho tot. Volem que tot estigui enllestit, i que la gent surti contenta i que sigui un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.