Esther Laborde, convocada amb la selecció espanyola sub 17


  • Comparteix:

Esher Laborde jugant amb el FC Barcelona / Font: Xavi Laborde

Esher Laborde jugant amb el FC Barcelona / Font: Xavi Laborde

La jugadora santcugatenca Esther Laborde disputarà la fase prèvia de l'Europeu amb la selecció espanyola sub 17. Laborde, que juga amb el FC Barcelona i actua de central, lluitarà amb el combinat estatal per aconseguir el bitllet per a la cita europea. La santcugatenca ja ha debutat amb la selecció espanyola sub 16 en un torneig amistós.

Laborde, que ha vestit la samarreta del Mira-sol i del Sant Cugat durant la seva trajectòria, viu la segona etapa al Barça i forma part de la plantilla juvenil cadet. Esther Laborde, que s'emmiralla amb la jugadora del primer equip Lieke Martens, és defensa i també pot jugar de pivot defensiu. La santcugatenca va fer les primeres passes al Mira-sol i amb 7 anys va fer el salt al Sant Cugat. Amb la samarreta vermell-i-negre ha anat cremant etapes fins que el Barça es va fixar amb ella. Un any més tard, va tornar al SantCu per posar-se a les ordres de Jordi Furriol i ser la capitana de l'infantil de Preferent.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.