El SantCu planta cara davant el nou campió de lliga, el Vilassar, però cau per la mínima

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Futbol Club ha caigut derrotat (2-1) al camp del Vilassar de Mar que s'ha proclamat campió de lliga en matx corresponent a l'avantpenúltima jornada del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els locals s'han avançat a través d'Àlex Pompido al minut 33, però Naufal ha empatat a l'inici del segon temps. Una diana de Fran Fuentes a la sortida d'un còrner ha certificat la victòria i el campionat de lliga per als maresmencs a falta de deu minuts per al final. Els vermell-i-negres estan a dos punts del descens i rebran dissabte que ve el Rubí, en descens i a tres punts dels santcugatencs.

El SantCu ha plantat cara davant el nou campió de lliga, el Vilassar de Mar. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós, però han trencat la ratxa de cinc jornades sense perdre. El matx ha començat amb arribades per a tots dos equips, tot i que les dues més perilloses han estat per al SantCu en dues jugades d'estratègia. La gerra d'aigua freda ha estat per a l'equip de Joan Garcia quan Pompido ha establert l'1 a 0 amb un xut afortunat després que la pilota toqués en el santcugatenc Palma i descentrés el porter Gabri. A la represa, una jugada combinativa en atac dels vermell-i-negres l'ha culminat Naufal. Amb l'1 a 1 el SantCu ha continuat persistint, però a falta de 10 minuts per al final Fran Fuentes a la sortida d'un còrner ha establert el 2 a 1 definitiu. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ressalta la bona feina feta sense premi final. El SantCu ja pensa en la primera final que té davant el Rubí d'aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.