El femení del SantCu cau contra el líder i finalitza en quarta posició a Preferent

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El femení del Sant Cugat FC perd (2-3) davant el Levante Las Planas en la darrera jornada de Preferent i finalitzen quartes. Les de Tono Cadevall han remuntat el gol inicial de les d'Esplugues, però al final han vist com les visitants ha pogut endur-se el triomf i confirmar-se com l'equip més potent de la categoria.

Les santcugatenques arribaven amb esperances d'aconseguir el triomf i esperar una derrota del Vic-Riuprimer per poder ser segones i aspirar així encara a un possible ascens. Però no han fet la feina davant el líder i les vigatanes han guanyat el seu matx.

Ha començat avançant-se el Levante Las Planas amb una diana de Lucia Soledad Agüero, al que ha respost l'equip santcugatenc amb dos gols abans del descans obra de Ariadna Forment i Lidia Rubio. En aquell moment calia esperar un empat del Cerdanyola a Vic, ja que les vigatanes guanyaven 1 a 0 al descans. En el segon temps les visitants han pogut donar la volta al marcador, primer empatant en el 70 amb una diana de Teresa Carlota Ibañez i anotant el gol del triomf en el 89 de nou mitjançant Lucia Soledad Agüero.

Al final les de Tono Cadevall tanquen una gran temporada amb 50 punts, fruit de 14 victòries, vuit empats i sis derrotes. Ariadna Forment i Lidia Rubio han estat les pitxitxis de l'equip amb 13 gols cadascuna.