Els equips de futbol 7 del Valldoreix, obligats a marxar de Vallvidrera pel gestor del camp

El gestor del camp ha decidit unilateralment que els equips de futbol 7 marxin de Vallvidrera


  • Comparteix:

Els equips benjamins del Valldoreix FC no podran entrenar-se a Valldoreix / Font: Valldoreix FC

Els equips benjamins del Valldoreix FC no podran entrenar-se a Valldoreix / Font: Valldoreix FC

El president del Valldoreix Futbol Club, Jorge González, s'ha mostrat 'sorprès' i 'dolgut' per les formes del gestor del camp municipal de Vallvidrera per deixar els equips de futbol 7 sense franges per entrenar-se. El nou gestor del camp, que ha estrenat la concessió aquest juliol, ha comunicat a finals d'octubre que no podrien utilitzar les franges si no cedien la gestió dels equips de futbol- 7 a aquesta empresa. El club verd-i-blanc, que paga per utilitzar aquesta instal·lació, ha hagut d'ubicar aquests conjunts al Centro Asturiano de Barcelona.



Decisió sorprenent

El gestor del camp va comunicar el 30 d'octubre que en una setmana l'escola, els benjamins i alevins haurien de marxar de la instal·lació. El motiu és que l'empresa concessionària volia gestionar aquests equips del club verd-i-blanc. El club valldoreixenc s'hi va negar perquè ja són 10 temporades des de la creació de l'escola de futbol i enten que aquests equips pertanyen a la disciplina verd-i-blanca. El club s'ha mogut ràpid i aquests conjunts s'entrenaran al Centro Asturiano de Barcelona.

Vallvidrera, en obres
El club continua patint problemes perquè l'espai està en obres i només es pot utilitzar mig camp. Això obliga l'entitat a cercar noves instal·lacions. L'Ajuntament de Sant Cugat ha cedit el camp de Mira-sol per als partits dels equips juvenils i amateurs i el de la Guinardera per als entrenaments. El Sagrat Cor acull els partits i entrenaments d'infantils i cadets i d'algun juvenil. A Vallvidrera seguiran entrenant-se els conjunts de futbol- 11.


Jorge González

Estem sorpresos i dolguts per les formes perquè no han estat les més correctes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.