Clar domini santcugatenc al grup 3 de la Segona Catalana de futbol

El SantCu, líder, el Valldoreix, tercer, i el Junior, vuitè, tanquen la primera volta de campionat


  • Comparteix:

El SantCu, campió d'hivern al grup 3 de Segona Catalana / Font: Sant Cugat FC

El SantCu, campió d'hivern al grup 3 de Segona Catalana / Font: Sant Cugat FC

Clar domini santcugatenc al grup 3 de la Segona Catalana de futbol amb el SantCu, líder, i el Valldoreix, tercer, després de la primera volta de campionat. L'Atlèic Junior, vuitè, ha iniciat de manera brillant el 2020 i encadena quatre jornades sense perdre. El SantCu lidera el grup amb dos punts d'avantatge sobre el segon, el Sitges, i quatre per damunt del Valldoreix, tercer.

El SantCu, màxima regularitat defensiva

Acabada la primera volta de competició és moment d'extreure conclusions i valorar les 17 jornades que s'han disputat fins al moment. El SantCu és l'equip menys golejat i ha encaixat únicament 13 gols i aquest és un dels punts forts del conjunt vermell-i-negre. Els de Joan Garcia han assolit el títol honorífic de campió d'hivern i aspiren a mantenir aquesta posició fins a final de temporada. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, destaca que queden molts punts en joc, però creu que un dels factors positius de l'equip és la solidesa defensiva.

Imatge del partit entre el Valldoreix i el Sitges / Foto: Cugat Mèdia
Valldoreix i Sitges lluiten per l'ascens / Foto: Valldoreix Futbol Club


El Valldoreix, el millor visitant

Els de Jose Vargas són el millor visitant amb vuit triomfs i una única desfeta a domicili. Aquests registres han permès els valldoreixencs consolidar-se a la part alta. La taca negra és com a locals on només han guanyat un únic partit i amb cinc empats i dues derrotes. Els verd-i-blancs volen seguir mirant amunt en aquest segon tram de temporada. El tècnic, Jose Vargas, es mostra satisfet per la primera volta de l'equip i espera arribar als 45 punts per després fixar objectius més ambiciosos.

Plantilla de l'Atlètic Junior / Foto: Cugat Mèdia
L'Atlètic Junior vol escalar posicions a la taula classificatòria / Foto: Cugat Mèdia


L'Atlètic Junior, en inèrcia positiva

Els d'Alberto Morales han sumat tres triomfs en les últimes cinc jornades i sumen 25 punts, a nou del segon, el Sitges, i a 11 del líder. Resten molts punts en joc i els santcugatencs esperen retallar distàncies amb la part alta. El tècnic, Alberto Morales, ressalta que l'equip va complint els objectius i consolidant un model de joc.

Tres derbis emocionants

El primer derbi de la segona volta serà el 8 de març entre el Valldoreix i el SantCu, el segon, el 14 de març amb el SantCu i l'Atlètic Junior i el darrer, Atlètic Junior- Valldoreix, el 26 d'abril.






Alberto Morales

Hem fet una bona primera volta amb una identitat de joc pròpia.

Jose Vargas

L'equip ha competit molt bé la primera volta amb només 3 partits perduts de 17.

Nelson Ocampo

L'equip ha anat de menys a més i som un conjunt molt organitzat defensivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.