El Comitè de Competició desestima el recurs del Sitges i el SantCu manté els tres punts

L'àrbitre que va dirigir el partit ha reconegut l'error en l'acta arbitral que indicava que el conjunt santcugatenc havia fet un canvi més del permès


  • Comparteix:

La tripleta arbitral del partit entre el SantCu i el Sitges / Foto: Cugat Mèdia

La tripleta arbitral del partit entre el SantCu i el Sitges / Foto: Cugat Mèdia

El Comitè de Competició dela Federació Catalana de Futbol ha desestimat el recurs que va presentar el Sitges al·legant alineació indeguda en el partit contra el Sant Cugat FC. L'ens federatiu, després de consultar amb l'àrbitre del partit els fets ocorreguts, ha dictaminat que el conjunt vermell-i-negre va complir amb el procediment de subsititucions establert pel Reglament General i que la controvèrsia es va produir per un error en l'acta del partit. D'aquesta manera, el SantCu manté els tres punts que va obtenir en el seu duel contra el Sitges i es manté lider del grup 3 de Segona Catalana.

El col·legiat que va dirigir el partit ha fet arribar un informe al comitè en el qual reconeix l'error en l'acta arbitral 'degut a una confusió en les anotacions'. Com ja va defensar el SantCu en el seu escrit de recurs, el Sitges va efectuar el triple canvi al minut 80 i no al 86 com reflectia l'acta. Així, l'equip vermell-i-negre va aprofitar aquesta aturada dels visitants per efectuar un canvi, mentre que les altres tres substitucions les va fer a petició del delegat als minuts 57, 60 i 83.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.