Els tècnics santcugatencs Joel Bravo i Jaume Pascual guanyen la Queens Cup amb Aniquiladoras

L'equip, que té un conveni de col·laboració amb el Sant Cugat FC, ha superat a Saiyans FC a la final disputada a Màlaga


  • Comparteix:

Les jugadores d'Aniquiladoras FC aixecant el trofeu de campiones / Foto: Queens League Oysho

Les jugadores d'Aniquiladoras FC aixecant el trofeu de campiones / Foto: Queens League Oysho

Les Aniquiladoras FC, que compta amb la firma santcugatenca dels entrenadors Joel Bravo i Jaime Pascual, s'han proclamat campiones de la Queens Cup Oysho després de superar (1-2) a Saiyans FC en la final disputada a l'estadi de la Rosaleda, a la ciutat de Màlaga. Prop de 30.000 assistents en el camp andalús van ser testimonis aquest dissabte del triomf de l'equip presidit pel mexicà Juan Guarnizo i la sevillana Espe Borrás. El club vermell-i-blanc, que té un conveni de col·laboració amb el Sant Cugat FC, ha completat una Queens Cup Oysho pràcticament perfecta després de finalitzar en segona posició a la fase de grups, superar a PIO FC en semifinals i, finalment, alçar la copa al cel de Màlaga.


El lligam entre el club presidit per Juan Guarnizo i Espe Borrás amb la ciutat de Sant Cugat

L'arribada de la Kings League va ser una sorpresa per a tothom, una competició futbolística que volia revolucionar l'ecosistema esportiu. Amb base a Barcelona, els 12 clubs es van haver de nodrir de talent català per confeccionar les seves plantilles. Això va provocar que molts jugadors de categories regionals del futbol català trobessin en la Kings League una oportunitat de brillar i demostrar el seu futbol.

El santcugatenc i exjugador del Valldoreix FC, Jacobo Fernández, va ser un dels casos més sonats després de guanyar el primer 'split' de la Kings League amb El Barrio FC, i dies després, en el mercat de fitxatges, marxar a Porcinos, club presidit per Ibai Llanos. En aquella històrica final que va omplir el Camp Nou on Aniquiladores FC va jugar la final i va caure (3-0), el club presidit per Juan Guarnizo va tenir la firma de Sant Cugat. Xavi Morales, que era porter del Mira-sol Baco; i Marc Galvany, que formava part de la FE Grama i va anotar dos gols en aquells quarts de final davant Porcinos FC; van deixar el segell santcugatenc sobre la gespa de l'estadi del FC Barcelona.

Després de l'èxit de la Kings League, Gerard Piqué i Kosmos van decidir apostar per crear la competició femenina d'aquesta lliga de futbol 7. En aquest moment, Aniquiladores FC va escollir un cos tècnic, que estaria integrat per santcugatencs. Amb Marta Sánchez, exentrenadora del SantCu i de l'escola del Barça, com a primera entrenadora, i Jaime Pascual i Joel Bravo, com a segones espases, va començar un lligam entre l'equip i la ciutat que dura fins avui.

Durant aquests primers mesos de competició de la Queens, les jugadores d'Aniquiladoras preparaven els partits a les instal·lacions del Sant Cugat FC, al ZEM Jaume Tubau. Tot i això, uns resultats que no acabaven de funcionar van fer que, de forma amistosa, es reubiqués a Sánchez dins l'estructura esportiva de l'entitat i deixes de ser l'entrenadora. Aquest fet va donar pas a què Joel Bravo agafés les regnes de l'equip i Jaime Pascual fos el segon entrenador, de cara a la següent competició.

Finalment, a principis d'octubre, tant el SantCu com Aniquiladoras van oficialitzar el seu conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l'objectiu de potenciar el futbol femení. Els dos clubs van acordar compartir entrenadors i entrenadores, instal·lacions d'entrenament, formacions organitzades pel SantCu i diferents avantatges per als jugadors i jugadores del club vermell-i-negre.

Ara, després que Aniquiladoras FC s'hagi proclamat campió de la Queens Cup Oysho arriba la Kingdom Cup, un nou format on tant l'equip masculí com el femení de cada club competiran junts per tal de convertir-se en la millor entitat de totes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.