El camp de gespa de Can Magí, més a prop


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat licita les obres per instal·lar gespa artificial al camp de futbol de Can Magí. Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, l'objectiu és tenir adjudicades les obres a l'agost i que les obres comencin el proper mes de setembre. El regidor d'esports Xavier Amador ha assegurat que ja s'estudien vàries solucions per ubicar el equips de la Penya Blaugrana mentre durin les obres.

Si res falla i es compleixen els plaços previstos, les obres per convertir el camp de Can Magí en un modern estadi de gespa artificial s'iniciaran al setembre. Així ho ha confirmat la tinent d'alcalde de Territori Mercè Conesa als micròfons de Ràdio Sant Cugat.


Mercè Conesa

Si, com confiem es presenten empreses, la nostra intenció és començar a finals d'agost o principis de setembre


Conesa ha explicat que aquesta setmana s'ha fet el procès licitatori. La setmana vinent sortirà publicat l'anunci a la premsa i als diaris oficials. A partir d'aquí les empreses tenen 13 dies per presentar els seus projectes. Després, a finals d'agost o inicis de setembre s'iniciarien les obres. Si això es compleix i durant les obres no hi ha imprevistos s'erntregaria el camp a finals de setembre o a inicis d'octubre. Escoltem la tinenta d'alcalde.


Mercè Conesa

Si no hi imprevistos com ara molts dies de pluja a finals de setembre o a l'ocyubre ja podria esta en funcionament el camp de gespa artificial


El president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, ha traspassat als responsables de l'Ajuntament la responsabilitat de buscar un camp perquè els equips puguin entrenar.

Josep Maria Félez

Aquest camp el prepararà l'Ajuntament. Si no són capaços de fer les obres a l'estiu que busquin una solució



En referència a aquest tema, el regidor d'Esports Xavier Amador ha assegurat que s'estan buscant solucions per ubicar els equips de la Penya Blaugrana-Escola de Futbol Hristo Stoichkov mentre durin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.