Assemblea plàcida del Santcu amb 28 socis assistents


  • Comparteix:

La incorporació de 2 nous directius a la junta directiva i de 3 nous espònsors van ser les notes més destacades de l'Assemblea Ordinària del Sant Cugat Esport celebrada aquest divendres.

No és una novetat i malhauradament s'ha convertit en una tradició pels clubs santcugatencs que les assembleas siguin poc participatives per part dels socis. Sense anar més lluny, aquest divendres es va celebrar l'assemblea del Sant Cugat Esport i només 28 socis dels 450 que té l'entitat van assistir a l'acte. Una xifra molt pobre i que posa de manifest la poca implicació d'alguns sobre l'actualitat del club.

La junta directiva va explicar a la perfecció l'estat dels comptes actuals i també el pressupost de la temporada anterior que va ser aprovats per unanimitat. El Santcu ingressarà en aquesta campanya prop de 290.000? dels quals 100.000 arriben via patrocini. Els nous espònsors són Artyplan, Clínic Sant Cugat i Motor Klasse. En aquesta àrea la junta ha incorporat un nou mebre Josep Maria Gruart.

A l'acte també es va fer un resum esportiu de la temporada anterior i també es va presentar un nou directiu de l'àrea esportiva, Joaquim García.

Pel que fa als nous projectes, la junta va avançar que per Festa Major se celebrarà un partit entre un conjunt del Santcu i un equip africà gràcies a la intermediació de l'ONG Esport Solidari Internacional que rep material esportiu del club santcugatenc. El campus de Setmana Santa i d'estiu continuaran també realitzant-se.

Una assemblea plàcida i on la única queixa dels socis va ser la falta de comunicació en alguns temes concrets de la junta directiva del Santcu. La nota negativa va ser la falta de assistents amb prop d'una trentena de socis dels 450 que té l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.