El reglament del futbol, protagonista de la tercera jornada del SantCu


  • Comparteix:

Formar entrenadors i jugadors amb coneixements de reglament de futbol. Aquest és el gran objectiu pel qual el Sant Cugat Esport ha organitzat la 3a jornada formativa sobre el paper dels àrbitres. L'acte ha servit per retre un homenatge a l'exàrbitre santcugatenc Francesc Casajuana Rifá.

L'exàrbitre santcugatenc i ex president del comitè d'àrbitres de la Federació Catalana de futbol, Francesc Casajuana Rifá, i la també àrbitre assistent santcugatenca, Mireia Pedret, han donat un repàs al món arbitral i han parlat de la seva experiència als entrenadors i jugadors del Sant Cugat Esport. D'aquesta manera el club santcugatenc ha organitzat aquesta 3a jornada dedicada al paper dels àrbitres. Escoltem Casajuana Rifá.

Casajuana Rifá

És important que els entrenadors coneguin el paper dels àrbitres.


L'acte ha finalitzat amb l'entrega d'una placa commemorativa per part del president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, a Francesc Casajuana Rifá.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.