Cita amb les urnes el 13 de juny


  • Comparteix:

13 de juny, eleccions

13 de juny, eleccions

Jordi Casals i Jesús Farga són els dos candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. Unes eleccions que se celebraran el proper 13 de juny i on hi participen tots els club vinculats a ala Federació.

De moment però, encara no es coneixen els projectes de cap dels dos candidats. És per això que els clubs locals estan a l'espera abans de decidir-se per una de les dues candidatures. Els propers dies, Cugat.cat explicarà quina és la posició de les quatre entitats futbolístiques de la ciutat: Sant Cugat Esport, Penya Blaugrana, Junior Futbol Club i Club Mirasol Baco.

El que es pot assegurar és que ni Farga ni Casals suposen una línia continuïsta amb la del fins ara president Ricard Campoy. Farga havia estat vicepresident de la junta de Campoy, però en va dimitir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els clubs de futbol sala tambe tenen vot, es a dir Olimpyc la floresta, Champion la floresta, Gimnas MC, i Axa Sant cugat

chusi. Enviat el 3/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.