El liderat en joc


  • Comparteix:

Santcugatencs i gironellencs es juguen el liderat

Santcugatencs i gironellencs es juguen el liderat

El Junior es juga el lideratge de la Primera Territorial de futbol davant el Gironella. Els blau-i-negres, que van patir la primera derrota de la temporada la setmana passada davant el Can Trias, no volen que aquesta ensopegada els passi factura després de l'espectacular inici de temporada que han protagonitzat.

Una victòria faria que el Junior recuperés el lideratge que va perdre la setmana passada en favor del seu rival d'aquesta setmana, el Gironella. Els santcugatencs es van veure sorpresos per un equip que era cuer i que va plantejar un partit molt defensiu.

El tècnic del Junior, Javi Pérez, creu que és un partit clau per recuperar tot el bon joc que havien practicat fins ara.

Javi Pérez

Hem de recuperar els punts que ens han fet forts a nosaltres i el nostre joc.


Davant el Gironella, el Junior té l'ocasió de tornar a mostrar les virtuts que l'han portat a ocupar aquesta segona plaça en la classificació: seguretat defensiva i efectivitat en atac. Un matx entre dos conjunts que tenen números molt similars, tant en gols marcats com encaixats.

Aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda (16:30h), Junior-Gironella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.