Javi Pérez, content amb el debut d'Oscar Sbertoli i Jordi Cortés


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu: Javi Pérez al plató de Cugat tv

Imatge d'arxiu: Javi Pérez al plató de Cugat tv

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, valora positivament el debut amb el primer equip d'Oscar Sbertoli i Jordi Cortés en el partit de dissabte contra el Berga. El tècnic ha destacat la importància de la base i ha animat els dos jugadors a continuar treballant per fer-se un lloc al primer equip.

Oscar Sbertoli és un lateral esquerre del filial, mentre que Jordi Cortés és juvenil i lateral dret. La falta d'efectius en la línia defensiva blau-i-negra va propiciar el debut d'aquest dos jugadors que s'han guanyat la confiança de Javi Pérez a base de treball i una progressió ascendent.

El propi entrenador ha explicat què és el que espera d'Sbertoli i Cortés.

Javi Pérez

L'Oscar ha de ser jugador del primer equip i dependrà de la seva progressió. El Jordi ha de ser important al juvenil i aprofitar les oportunitats al primer equip.


Aquest parell de debuts amb el primer equip evidencien la importància dels jugadors de la base en un club com el Junior, que Javi Pérez qualifica de vitals per al primer equip.

Javi Pérez

Per nosaltres la base és vital. Són jugadors que porten treballant amb nosaltres des de petits.




Però l'Oscar Sbertoli i el Jordi Cortés no són els únics jugadors que han cridat l'atenció del tècnic del primer equip. I és que Javi Pérez ha citat Carlos Torrembó, Ignasi Serra o Arnau Rion com altres noms del filial i la base que podrien tenir la seva oportunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.