El Junior, gran dominador del torneig del Mira-sol Baco


  • Comparteix:

Fi de temporada del torneig del Mira-sol Baco

Fi de temporada del torneig del Mira-sol Baco

El Junior s'ha imposat a les categories cadet A, B i en juvenil convertint-se en el gran dominador de la 8a edició del torneig organitzat pel Mira-sol Baco. Més de 400 jugadors han passat per la ZEM de Mira-sol. El president del club mirasolenc, Joan Salabert, destaca que aquest torneig s'ha consolidat després de vuit edicions.

La ZEM de Mira-sol ha viscut una jornada de més de 17 hores de futbol entre dissabte i diumenge on s'han disputat les categories benjamí, infantil, juvenil i cadet. La jornada de diumenge ha servit per veure com el Junior s'imposava en les categories cadet A i B. Dissabte el juvenil del Junior també guanyava la categoria juvenil. Els representants mirasolencs només han pogut imposar-se en categoria infantil A. L'Escola de Futbol de Sabadell s'ha endut la categoria benjamí B i infantil B, mentre que el Rubí ha estat el vencedor de la benjamí A. El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, es mostra satisfet per aquest torneig.

Joan Salabert

Aquest torneig és una festa que esperen sempre els nostres jugadors.


La 8a edició del torneig del Mira-sol Baco ha servit per posar el punt final a la temporada de l'entitat mirasolenca. Carnisseries Tubau, Restaurant la Bolera i Viena han estat els patrocinadors d'aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.