El temps afegit mata al Girona

Migue ha estat titular al lateral esquerre gironí

El Girona del defensa santcugatenc Migue cau per 2 gols a 3 contra el Vila-real B en un partit que semblava controlat pels gironins en el primer temps. Els castellonencs han remuntat el matx en els darrers cinc minuts amb dos gols que han provocat la primera derrota dels gironins com a locals aquesta temporada a la Segona Divisió.

Derrota del conjunt blanc-i-vermell contral el filial del Vila-real en un partit on els gironins han lamentat les ocasions perdudes contra un rival que ha demostrat uns bons fonaments en el seu joc. El Girona s'ha posat 2 a 0 en el marcador amb gols de Chechu i Despotovic. Un avantatge que els visitants han reduït amb un gol de Facu Coria de falta directa en el temps afegit.

En el segon temps, el Vila-real B s'ha fet amb el control del partit i el Girona ha utilitzat el recurs de les contres per intentar sentenciar el matx. Però el filial castellonenc ha estat més fi en atac i en els darrers cinc minuts ha aconseguit capgirar el marcador amb dos gols d'Airam.

Primera derrota a casa del Girona de Migue a Montilivi aquesta temporada. El conjunt entrenat per Raul Agné es queda a la meitat de la taula amb sis punts.