David López juga els primers minuts en Lliga amb l'Espanyol


  • Comparteix:

López en una entrevista a Cugat.cat

López en una entrevista a Cugat.cat

El futbolista santcugatenc del RCD Espanyol David López ha fet el seu debut amb el primer equip blanc-i-blau disputant cinc minuts en la victòria per 1 gol a 0 contra l'Osasuna, en la cinquena jornada de la Primera Divisió. López ha substituït Amat en el minut 89 del partit.

Per segon cop aquesta temporada les baixes d'homes importants en el mig camp han fet que l'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, hagi confiat en David López per configurar la convocatòria.

El migcampista santcugatenc, David López, explica les sensacions abans d'entrar al camp.

David López

He sentit molta felicitat en el moment d'entrar al camp. Pochettino m'ha dit que no estigués nerviós i ha estat inoblidable.


Si contra el Reial Madrid David López no va arribar a debutar, en el partit contra l'Osasuna, López ha jugat per fi amb el primer equip en un partit oficial. Ha estat a Cornellà-El Prat en el minut 89 substituint un altre jugador del planter 'perico', Amat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.