El SantCu prepara futurs campions dels valors


Temes relacionats

Entrenadors amb valors (20/abr/10)

El SantCu amb els valors de l'esport (19/abr/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un equip benjamí del SCE

Imatge d'arxiu d'un equip benjamí del SCE

El Sant Cugat Esport organitza divendres la xerrada 'Valors i Esport', adreçada als joves futbolistes del club vermell-i-negre. L'activitat és una iniciativa dels entrenadors de l'entitat, que van rebre aquesta xerrada la temporada passada i van proposar que s'adaptés per poder ser impartida als jugadors.

El passat mes d'abril, el cos tècnic del SantCu va rebre aquesta xerrada, impartida per Carla de Sivatte, sobre valors com el respecte, el sacrifici, la humilitat i la disciplina. Un cop acabada la ponència, els entrenadors van demanar a Carla de Sivatte que adaptés la seva xerrada per poder-la impartir a tots els jugadors del Sant Cugat Esport.

Divendres, la petició dels entrenadors es farà realitat. El club ha convocat les seves plantilles a les set de la tarda al Teatre la Unió, on rebran la xerrada 'Valors i Esport'. Des de pre-benjamí fins a infantil han d'assistir-hi acompanyats pels seus pares i mares i els cadets i juvenils poden assistir-hi voluntàriament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.