Victòria verd-i-blanca en el derbi territorial

Imatge d'arxiu d'un derbi entre La Farga i el Mirasol

El derbi santcugatenc del grup 15 de la Tercera Territorial entre el Mira-sol Baco A i La Farga finalitza amb victòria verd-i-blanca per 3 gols a 1. Els visitants, que s'han avançat en el marcador en el primer minut del partit, s'han deixat remuntar pel conjunt local. La Penya Blaugrana s'imposa a la Salud per (5-2) i el Junior B guanya (3-1) la Roureda. En el grup 14, el Mirasol Baco B guanya a domicili el Sant QuirzeB (0-4).

Tal com han començat les coses no semblava que el Mira-sol pogués acabar enduent-se la victòria, i és que al primer minut de partit els visitants ja encetaven el marcador, resultat amb el que s'ha arribat al descans. A la represa, les coses no han canviat massa fins al minut 20, quan els verd-i-blancs han aconseguit empatar el matx. Amb l'1 a 1 al marcador, el Mira-sol ha sabut fer-se amb el partit i marcar el segon i el tercer gol. Al final 3 a 1 i els tres punts s'han quedat a la ZEM de Mira-sol, fet que permet als verd-i-blancs escalar posicions a la zona mitja de la taula classificatòria i situar-se un punt per sota La Farga. El vicepresident esportiu del club mirasolenc, Pepe Jurado, destaca la remuntada del seu conjunt.

Pepe Jurado

Estic molt satisfet amb la reacció de l'equip i amb aquesta victòria podem pujar llocs a la classificació.

El Mira-sol Baco A se situa 7è amb 12 punts, un menys que la Farga amb 13. En el mateix grup, la Penya ha guanyat per 5 a 2 la Salud. Els blaugranes empaten amb la Farga a la sisena posició amb 13 punts. El Junior B també ha guanyat per 3 gols a 1 la Roureda i continua en tercera posició. En el grup 14, el Mira-sol Baco B, tercer, ha guanyat el Sant Quirze B (0-4) en un partit fàcil pels mirasolencs.