Per Nadal, més futbol al Campus del SantCu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del campus del SantCu

Imatge d'arxiu del campus del SantCu

El Sant Cugat Esport organitza un nou Campus de Nadal durant les vacances escolars, destinat a nens i nenes d'entre sis i 12 anys. Durant 10 dies, des del 23 de desembre al 5 de gener, la ZEM de Jaume Tubau acollirà una sèrie d'activitats adreçades al perfeccionament de la tècnica individual a través de partits i jocs amb pilota.

L'entitat santcugatenca vol que els nens i nenes que participin en el seu campus tinguin un Nadal ple de futbol. És per això que organitza el campus de Nadal del SantCu, que des del 23 de desembre i fins el 5 de gener tindrà lloc a les instal·lacions de la ZEM de Jaume Tubau. Entre les principals activitats del campus es poden trobar jocs esportius i tradicionals, concursos de punteria, penals, faltes, habilitat i partits.

El director de comunicació del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, espera que es repeteixin les xifres de participació de l'any passat.

Ferran Benet

Esperem la mateixa acceptació de l'any passat, uns 30-35 participants. Els nens faran activitats a l'aire lliure combinades amb el futbol.




Des del club també s'està organitzant una sortida a una casa de colònies de Santa Maria de Palautordera per la setmana blanca de les escoles de principis de març. En aquestes convivències es combinarà el futbol amb els esports d'aventura. Les inscripcions es poden fer a les oficines del Sant Cugat Esport, al carrer Ventura Gassol sense número.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.