Dos gols insuficients


  • Comparteix:

David López, atenent a cugat.tv

David López, atenent a cugat.tv

Els futbolistes santcugatencs Gabri i David López marquen amb els seus respectius equips, el San Roque i l'Espanyol B, però no serveix per aconseguir el triomf. Els andalusos han empatat a casa contra el Jerez (2-2), i es queden a les portes dels vuitens de final de la Copa RFEF. Els blanc-i-blaus, en canvi, han caigut al camp del Balaguer (3-1) en partit corresponent a la 17 jornada de lliga de Tercera Divisió.

El davanter del San Roque de Lepe Gabri ha neutralitzat el gol inicial del Jerez que els permetia lluitar per accedir a la propera ronda de copa. Al final, empat a dos gols insuficient per als andalusos, que al partit d'anada van caure per la mínima a Badajoz.

A Tercera Divisió, també protagonisme santcugatenc. El jugador de l'Espanyol B David López ha transformat el gol de l'honor per al filial blanc-i-blau, que ha acabat perdent (3-1) al camp del Balaguer. En aquest enfrontament, fins a cinc jugadors pericos han acabat hospitalitzats, cap d'ells de gravetat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.