Triomf que dóna ales per rebre el nou líder, el Junior


  • Comparteix:

En el paritt d'anada el SCE i el Juventut van empatar a 2

En el paritt d'anada el SCE i el Juventut van empatar a 2

El Sant Cugat Esport venç (0-1) el Juventut Prat en un matx on ha predominat el respecte entre dos conjunts candidats a l'ascens. Amb aquest triomf els de José Luis Duque permeten que l'altre conjunt santcugatenc que milita a la categoria, el Junior, recuperi el lideratge.

El respecte ha estat la clau del partit. Durant els 90 minuts, el locals, que encara eren líders, no han creat massa perill al SantCu, que ha arribat al camp del Juventut amb la confiança per sumar els tres punts de la victòria i ha tingut la paciència necessària d'anar creant perill a la porteria contrària sense que arribés el gol.
A la represa, amb l'empat a zero en el marcador, el Juventut ha volgut demostrar perquè gaudia de la condició de líder, i, mica en mica, ha anat acostant-se a la zona perillosa dels vermell-i-negres. Els de Duque han anat aprofitant totes les recuperacions en camp propi per iniciar contraatacs, fins que finalment, Rebollo ha marcat el gol de la victòria.

El tècnic del SantCu, José Luis Duque, analitza el triomf.

José Luis Duque

És un resultat molt bo per nosaltres que ens afiança entre els primers classificats. Ens dóna molta moral de cara el proper partit.



Amb aquest resultat els santcugatencs es consoliden a la zona capdavantera de la taula i permeten el Junior recuperar el lideratge. La propera jornada el derbi santcugatenc entre el Sant Cugat Esport i el Junior serà el partit destacat del grup 3 de la Primera Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.