El Girona de Benja i Migue veu com se li escapa la victòria davant l'Hèrcules en una segona part boja

El Girona dels santcugatencs Benja i Migue perd (4-2) davant l'Hèrcules en el partit corresponent a la 33a jornada de Segona Divisió. Tot i que els vermell-i-blancs es van avançar dues vegades en el marcador, una segona part boja acaba donant el tres punts als d'Alacant. Amb aquest resultat els gironins es queden a cinc punts de la salvació.

Sort dispar per als santcugatencs del Girona en el partit contra l'Hèrcules. El davanter Benja ha jugat els 90 minuts mentre que el central Migue no ha jugat ni un minut. El protagonista vermell-i-blanc ha estat l'ex de l'Espanyol Coro, que ha marcat els dos gols del seu conjunt. En el minut set, Coro ha marcat el primer posant el conjunt gironí per davant. Amb aquest marcador ha acabat el primer temps, però a la segona part ha estat quan ha arribat la pluja de gols. Als 10 minuts de la represa, el conjunt alacantí ha aconseguit empatar gràcies a un gol d'Urko Vera. La reacció gironina no ha trigat i només dos minuts més tard Coro ha tornat a posar per davant el Girona, però de nou dos minuts més tard Vera ha empatat el matx. A falta d'un quart d'hora per al final, l'Hèrcules ha aconseguit el tercer gràcies a Sanchón i ja en el descompte, amb un Girona buscant el gol de l'empat, de nou Sanchón ha anotat el quart per a l'Hércules.

Amb aquesta derrota, el Girona continua a la zona de descens, en 20a posició amb 27 punts, a cinc de la salvació. La setmana que ve el Girona rep la visita del Barça B.