Jornada d'alts i baixos dels santcugatencs de Segona B i Tercera


  • Comparteix:

El santcugatenc Gabri, de l'Eibar

El santcugatenc Gabri, de l'Eibar

A Segona B, l'Hospitalet de Jordi Vinyals i el Lleida de Jaume Sobregrau empaten (0-0) contra Llagostera i Atlètic Balears respectivament. L'Eibar de Gabri guanya (1-0) el Zamora i el Leganés de David López empata (1-1) contra el Montañeros. A Tercera, Toni Rodríguez del Rubí derrota al Vic (1-5) i el Masnou de Chema Buenache perd contra el Santboià (0-2).

Sort diversa per als jugadors santcugatencs de Segona B i Tercera. L'Eibar de Gabri segueix segon al grup 2 en llocs de promoció d'ascens a Segona divisió després de guanyar al Zamora. En el grup 1, el Leganés de David López empata (1-1) i se situa en places de promoció de descens a Tercera. En el grup 3, el Llagostera i l'Hospitalet de Jordi Vinyals empaten a zero i segueixen en llocs de promoció d'ascens. Per la seva banda, el Lleida de Jaume Sobregrau empata a zero contra el líder, l'Atlètic Balears, i segueix a la zona tranquila de la classificació.


Al grup català de Tercera, el Rubí de Toni Rodríguez segueix amb la bona ratxa de resultats guanyant (1-5) el Vic. Els rubinencs són sisens a tres punts de la promoció d'ascens. El Masnou de Chema Buenache, per la seva banda, no aixeca cap i torna a perdre (0-2) a casa contra el Santboià. Els del Maresme són cuers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.