L'infantil A del Sant Cugat Esport serà equip de Preferent la temporada vinent


  • Comparteix:

La plantilla de l'infantil 'A' del Sant Cugat Esport./ Font: Santcu.cat

La plantilla de l'infantil 'A' del Sant Cugat Esport./ Font: Santcu.cat

El primer equip infantil del Sant Cugat Esport jugarà a la divisió Preferent del futbol català la temporada vinent. La reestructuració de la Federació Catalana de Futbol a la categoria infantil ha permès al conjunt vermell-i-negre, 8è al grup 2 de Primera Divisió, assolir una plaça a la màxima divisió catalana.

L'infantil A del SantCu és matemàticament nou equip de la divisió Preferent. La Federació Catalana de Futbol realitzarà una reestructuració al final de temporada que permetrà als vermell-i-negres jugar en una nova categoria que assoliran els nou primers classificats de cada un dels cinc grups de la Primera Divisió infantil i els dos millors desens. L'entrenador de l'infantil 'A' del SantCu, Jordi Rodríguez, explica les sensacions després d'aquest ascens.

Jordi Rodríguez

Pel club és tot un èxit. El repte era entrar en el grup dels nou primers i ara ja està aconseguit matemàticament.




Al conjunt santcugatenc li queden tres partits per acabar la temporada i després iniciaran una preparació per encarar de la millor manera una nova etapa que Rodríguez preveu molt complicada i en què s'enfrontaran als millors conjunts del futbol català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.