Un cop ha arribat el primer triomf, el Junior en vol més


  • Comparteix:

El Junior confia en els gols d'Abu Rafiu

El Junior confia en els gols d'Abu Rafiu

El Junior FC visita el camp del Begues aquest diumenge a les dotze del migdia en la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han trigat cinc partits en sumar la primera victòria, però ara esperen encadenar un seguit de resultats positius per sortir de la part baixa de la taula. Els santcugatencs són penúltims amb cinc punts i el Begues està una posició per sobre amb només un punt més.

Els resultats no estaven acompanyant el Junior en aquest inici de temporada. Després de les cinc primeres jornades els blau-i-negres només havien sumat un empat i tres derrotes, amb un partit que es va ajornar per la pluja. La setmana passada, però, el Junior va sumar per primer cop tres punts en vèncer en un partit molt atractiu i per 5 gols a 3 el Moja, amb un nom propi, el del davanter Rafiu, que va fer tres gols. Aquest resultat permet que la moral del conjunt blau-i-negre pugi i encarin el partit davant un rival directe amb més optimisme. El rival d'aquest diumenge, el Begues, tampoc ha començat la lliga de forma gaire positiva. El seu balanç és d'un triomf, dos empats i tres derrotes i està també en posicions de descens. El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca que el rival juga molt bé i sense l'ansietat que els afecta a ells.

Francesc Puig

És un equip amb gent bastant jove, però ells no tenen ansietat i juguen molt tranquils i sense pressa.


L'enfrontament entre el Begues i el Junior es disputa aquest diumenege a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.