L'Olímpyc Floresta recupera sensacions i torna a sumar els tres punts

L'Olímpyc Floresta torna a sumar els tres punts després de dos jornades perdent en superar (3-2) el Salou a la novena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans s'han avançat amb dos gols abans del descans, els visitants han escurçat distàncies, però Albert Cardona ha sentenciat a dos minuts per al final. En els últims segons el Salou ha fet el seu segon gol.

L'Olímpyc Floresta ha vist com el conjunt tarragoní ha disposat de la primera ocasió clara al minut i mig de joc fet que ha provat la reacció florestana. Els blanc-i-blaus han començat a agafar el domini del joc i en un partit ple d'ocasions per tots dos conjunts qualsevol podia estrenar el marcador. Sorprenentment el marcador no s'ha mogut fins el minut 14 quan Arnau Abadal ha fet el primer aprofitant una pilota morta dins l'àrea. A la jugada següent el Salou ha fet un xut al pal i quan quedaven tres minuts per al descans, Marc Feu, ha aprofitat la pressió florestana per fer el 2 a 0 quan el porter no estava a la porteria.

A la represa han seguit les ocasions de tots dos equips, però aquest cop han estat els tarragonins els qui han colpejat escurçant distàncies. Amb el 2 a 1 l'Olímpyc tenia ocasions per sentenciar, però els visitants també han tingut alguna per empatar. A tres minuts per l'acabament, Albert Cardona ha sentenciat el partit i quan amb prou feines quedaven tres segons per al xiulet final el Salou ha marcat el segon que no li ha servit per a res.

L'autor de l'últim gol de l'Olímpyc Albert Cardona explica que necessitaven tornar a sumar els tres punts després de les dues últimes derrotes.

Albert Cardona

Són equips que mai saps que passarà. Surten al contraatac, però hem tret tres punts que ens fan estar contents i esperem que segueixi així.

La competició s'atura pel pont de la setmana vinent i l'Olímpyc tornarà a jugar d'aquí a dues setmanes a la pista del Pallejà.