El SantCu suma el setè empat de la temporada i segueix a la zona tranquil·la

El Sant Cugat Esport empata (2-2) amb el San Cristóbal i segueix a la part mitja de la taula del grup 1 de Primera Catalana. L'expulsió del local Joan Gómez i dos penals han marcat el transcurs del partit. Els gols de Jonnhy i d'Egaña no han estat suficients per superar el conjunt egarenc.

Els visitants s'han avançat quan no s'havien jugat ni tres minuts de partit amb una jugada assajada a la sortida d'un córner. Al SantCu li ha costat refer-se de l'ensurt inicial, però ha disposat d'alguna jugada per empatar el partit i fins i tot, l'àrbitre ha anulat un gol local.

A la represa, la tònica del partit ha canviat i d'una primera part ensupida s'ha passat a un segon temps boig. El SanCris podria haver fet el segon només sortir del vestidor, però ha estat Jonnhy qui, després d'una jugada embolicada, ha empatat el matx. Dos minuts més tard, l'àrbitre ha considerat penal unes mans dins l'àrea visitant i Egaña ha posat el 2-1 al marcador. El SantCu vivia els seus millors moments del partit, però les coses s'han torçat. Una entrada dins de l'àrea de Joan Gómez ha estat considerada per l'àrbitre com a penal i expulsió per segona targeta groga del defensa vermell-i-negre. El porter santcugatenc Jota ha aturat la pena màxima, però ha deixat la pilota morta a l'àrea petita i els visitants han pogut fer el definitiu empat a dos. L'expulsió ha obligat el SantCu a tancar-se en defensa i els visitants han disposat d'alguna ocasió per donar la volta al marcador, però no han estat encertats de cara a porteria. El tècnic santcugatenc, José Luis Duque, considera l'expulsió de Joan un element clau per entendre el resultat final.

José Luis Duque

Amb el 2-1 hem enganxat el ritme del partit i amb l'expulsió el contrari ha jugat bé. No ha estat el nostre millor partit, però seguim sumant.

Amb aquest empat, el SantCu suma 19 punts i se situa a la part mitja de la taula. La competició torna d'aquí a 15 dies al camp del Granollers, desè classificat.