Valldoreix, Mira-sol i Penya Blaugrana Sant Cugat guanyen els seus partits

El Valldoreix segueix liderant el grup 16 de Quarta Catalana després de guanyar i sumar l'onzena victòria

Al grup 16 de Quarta Catalana el Valldoreix A guanya (0-4) i segueix líder amb 34 punts. L'Atlètic Nouvallés empata (1-1) i es situa 10è al mateix grup. El Mira-sol Baco venç (3-1) el Can Colapi de Terrassa i és setè al grup 16, mentre que al grup 19 el Valldoreix B cau (3-1) davant l'Alegria. Al grup 6 de Tercera Catalana el Junior B és quart després de perdre davant el Badia del Vallès i la Penya Blaugrana Sant Cugat guanya (1-2) el Llano de Sabadell i aconsegueix així distanciar-se mínimament de la zona de descens.

El Valldoreix segueix liderant el grup 16 de Quarta Catalana després de guanyar (4-0) el Krill-Can Cervera CF i acumular un total d'11 victòries a la competició. Santiago Depares i Borja Alfonso han marcat dos gols a la primera part, mentre que Ramon Pijoan ha anotat en dues ocasions a la represa, sentenciant així el partit. Al mateix grup, l'Atlètic Nouvallés ha empatat (1-1) amb el Milan Hospitalet AEC. Borja Cervantes ha estat l'encarregat de marcar el gol local que ha ajudat l'equip a sumar un punt a la classificació i situar-se a la 10a posició.

Al grup 14 el Mira-sol Baco ha guanyat (3-1) el Can Colapi de Terrassa i se situa 7è amb un total de sis victòries. Ignasi Luque, Carlos Sanchez i Agustin Peñarroya han marcat els tres gols que han donat la victòria al conjunt mirasolenc. Al grup 19 de la mateixa categoria, el Valldoreix B ha perdut (3-1) davant l'Alegria. Cote ha fet el primer i únic gol visitant.

A una categoria per sobre, al grup 6 de Tercera Catalana, el Júnior B ha caigut derrotat (0-2) davant el Badia del Vallès 2. El conjunt santcugatenc es col·loca quart a la classificació amb un total de nou victòries. Al mateix grup, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha vençut (1-2) el Llano de Sabadell CD i aconsegueix sortir de la zona de descens.