El Junior frena l'impuls del tercer classificat i suma la cinquena jornada sense perdre


  • Comparteix:

El Junior FC empata (1-1) contra l'Unificación Bellvitge sumant així el segon empat consecutiu al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs segueixen lluny de la zona de perill, i sumen a hores d'ara 26 punts. Els dos gols de l'enfrontament han arribat en el mateix minut, al 70, i el Junior treu així un meritori punt contra un dels conjunts més potents de la categoria tenint en compte que els de Bellvitge són tercers.

El Junior ha plantejat el partit conscient que l'Unificación Bellvitge és l'equip menys golejat i que també li costa fer gols. Prova d'això ha estat una primera mitja hora amb poques arribades de tots dos conjunts en què les defenses s'han imposat als atacs. En l'últim quart del primer període s'han vist les primeres ocasions, però bastant tímides i sense encert que han dut a tots dos equips amb empat a zero camí dels vestidors.

L'inici del segon temps no ha estat més entretingut que el primer fins que Joan Català, recent ingressat al camp, ha fet estirar el porter al minut 60. Aquesta jugada ha encès el partit i vuit minuts més tard ha arribat el gol del màxim anotador blau-i-negre, Rafiu, en una pilota morta dins de l'àrea. Sense que el Junior tingués temps per estructurar l'equip basant-se en l'avantatge, a la següent jugada l'Unificación Bellvitge ha tornat a igualar mitjançant Sergi Boix. Amb els dos gols en pràcticament un minut de diferència i 20 minuts per jugar-se els dos equips han buscat el segon, però amb reserves. Rafiu n'ha tingut dos però els hospitalencs també s'han acostat amb perill a la porteria de Pol. Al final, empat a 1 i repartiment de punts.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, lamenta que amb el que costa anotar gols n'hagin rebut un a la jugada següent i que no és la primera vegada que els passa.

Francesc Puig

Amb el que costa marcar gols no ens podem permetre encaixar-ne un a la següent jugada. Ja ens ha passat altres cops i el seu gol no hauria d'haver arribat.



La setmana vinent els blau-i-negres visiten el camp de l'Olesa de Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.